Nassaupark Hoofddorp in vogelvlucht
*Deze vogelvlucht is een impressie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Zeker doen ...
een eigen huis

Nassaupark is een gevarieerde nieuwbouwwijk. Een heerlijke, unieke plek dicht bij de Toolenburgerplas en andere recreatiegebieden. Met veel ruimte om te wonen, te spelen, te ontspannen.

Op Nassaupark is zowel ruimte voor zowel vrije kavels als huizen die door een ontwikkelaar worden gebouwd. Het gebied is opgedeeld in zeven plots. Plot 1 t/m 4 zijn inmiddels klaar. Plot 5 wordt ontwikkeld door Tudorpark. Op plot 6 worden momenteel de laatste woningen gebouwd. En op plot 7 komen twee vrijstaande huizen, een gezondheidscluster en een brede school.

Hoe vrij?

Vrij om zelf te bouwen, maar hoe vrij dan? Wat mag wel en wat mag niet? Kan mijn buurman een wanstaltig blok neerzetten of een huis in een felle kleur waar ik tegenaan moet kijken? Nassaupark betekent echt vrij bouwen, maar wel binnen redelijke grenzen. Wat redelijk is, bepaalt het kwaliteitsteam. In de kavelpaspoorten staan de randvoorwaarden en de voorkeuren voor een gevarieerde, gezellige wijk. Heb je andere ideeën, dan zijn die niet bij voorbaat uitgesloten. Er mag heel veel, maar leg het even voor aan de gemeente. Zo kunnen we met elkaar waarborgen dat iedereen prettig kan wonen in een mooie, gevarieerde wijk.

Voel je vrij in Nassaupark
Je wilt niet weten wat je allemaal met je tuin kan doen!

Laat uw gegevens achter

Vul hieronder uw naam en uw e-mailadres in voordat u de brochure kunt downloaden.

Echt knus, zo'n marktdag