Nassaupark Hoofddorp in vogelvlucht

Bereikbaarheid

Met 31 verschillende woonkernen heeft de gemeente veel aandacht voor de bereikbaarheid. Nassaupark ligt midden in het groene hart van de Randstad. Dichtbij Schiphol. Je bent dus in no time in het buitenland. Hoofddorp is makkelijk bereikbaar via de A4 en de A5, vanuit het centrum kom je via de Hoofdweg bij Nassaupark.

In Hoofddorp is een NS-station en bussen rijden af en aan. Aan de Hoofdweg Oostzijde, ter hoogte van de Johan Enschedelaan, is halte President. Hier stopt lijn 162 en lijn 164. Lijn 310 stopt aan de Zuidtangentbaan bij halte Toolenburg-Zuid. Bij halte Toolenburg-Oost stopt lijn 310 én lijn 169.

Haarlemmermeer en Schiphol zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ligging van Schiphol binnen de gemeentegrenzen maakt Haarlemmermeer tot een unieke gemeente. De luchthaven biedt veel werkgelegenheid. Soms kan het echter ook geluidshinder opleveren vanwege het vliegverkeer en de nabijheid van uitvliegroutes. Wie plannen heeft om in Nassaupark te wonen, kan veel informatie vinden op de website van het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS), www.bezoekbas.nl.

  • Download voorlopig ontwerp
  • Download voorlopig ontwerp
  • Download voorlopig ontwerp